Društvo pedagoga tehničke kulture Zadar u suradnji s Hrvatskim savezom pedagoga tehničke kulture organizira radionicu za učenike 5. do 8. razreda OŠ i njihove mentore/učitelje

Radionica za učenike održat će se u subotu, 19.10.2024. u učionici Pomorskog odjela Sveučilišta u Zadru (Ul. Ruđera Boškovića 2, Zadar) s početkom u 9 sati.

Društvo okuplja učitelje Tehničke kulture Zadra i Zadarske županije i djeluje na promicanju tehničke kulture kod djece osnovnoškolskog uzrasta, sudjeluje u pripremi učenika za natjecanja iz tehničkog područja, organizira i provodi natjecanja i lige, radi na usavršavanju učitelja i rad s pripravnicima, te svoj doprinos daje kao punopravna članica Zajednice tehničke kulture Zadarske županije i Hrvatskog saveza pedagoga tehničke kulture. Iako nema svoje prostorije, u kojima može provoditi aktivnosti, članovi Društva rade s mnogo volje i ljubavi nastoje pozitivnu energiju prenijeti na svoje polaznike. Aktivno sudjeluje u provođenju radionica od općeg značaja za širu zajednicu i STEM područja. Ovog puta radit će se na drvenoj konstrukciji, ožičavanju, lemljenju i spajenju elektroničkih kompotenti.

Možda vam se svidi i ovo ...